en omöjlig dag

Standard

Jag kan inte minnas när jag senast haft en så bakvänd dag… som att kämpa i sirap i -30 C….

hade bestämt att jag bara skulle göra 3 saker idag. Returnera ett par byxor, ringa ett samtal, och leta reda på fimo eller cernit-lera… Istället blev allt bara fel.

Ingen svarade i telefon, och när nån äntligen ringde upp mig igen visade det sig att jag har en riktig härva att reda upp…

Byxorna fick jag inte returnera då expiditen bestämde sig för ”att det var knän på byxorna” då jag provat dom hemma… inte så konstigt, med tanke på att de var för tajta… så där for 40€ i sjön, är inte särskilt sugen på att någonsin gå in i den butiken igen, trots att den är billig….

Och dendär jäkla leran… var säker på att den skulle finnas på bokhandeln. nope. gick till tiimari, där fanns den, men den var dyr, och torr. gick sen till chlas ohlsson, där den förr har funnits. inte längre dock! Sen iväg till Minimani för att handla mat, hade fått rådet att det fanns vit lufttorkande lera där för billig peng. Icke. Inte längre i sortimentet. Tillbaka till centrum, in på halpahalli i ren desperation för att få tag på vit lufttorkande lera. För dom har alltid en massa. Inte denna gång dock… endast terrakotta-lera. Iväg till Prisma, trodde jag. Vägen dit har dirigerats om sen jag sist var till stenhaga, så jag fick ta en lång omväg för att komma till prisma. Ingen cernitlera där heller, men dock vit lufttorkande lera. Så om jag vill ha dendär leran till kursen jag går på, så blir det att beställa på nätet… Väl på prisma handlade jag lite mat, och tänkte att jag för första gången skulle pröva Moila´s glutenfria hamburgare… kom hem, hungrig som en katt, och värme och fixade till en massa goda tillbehör. Och biffen smakar SKITDÅLIGT:…. där for aptiten.

Funderar seriöst på att bara gå och lägga mig. inte min dag idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s